EPM Mina-sidor

Vidareutveckling av Mina sidor 

Divari Ore Tito 17 maj 2021 - 1 min lästid

Vi utvecklar ständigt Mina Sidor och är tacksamma för all feedback vi får av våra kunder. 

I början av 2021 arbetar vi med att:

  • Uppdatera EPMs webbshop
    Alla datorer ska skickas direkt till kunderna från våra distributörer. Datorerna levereras dagen efter beställning och installeras automatiskt på 5-10 minuter när användaren loggar in. Vi kommer att kontakta alla kunder innan nya webbshoppen driftsätts.
  • Skapa stöd för inköp och automatisk installation
    Den nya webbshoppen kommer även att ha stöd för inköp och automatisk installation av mobiltelefoner som till exempel iPhone och Samsung.
  • Implementera fler användartyper och mallanvändare i kontohanteringen
    Det möjliggör fler användartyper som exempelvis tekniker, KAM och utvecklare istället för endast standardvarianten. De olika användartyperna kan i sin tur ha förutbestämda behörigheter för exempelvis filkataloger, distributionslistor och delade postlådor. Vilka som ska gälla för varje användartyp väljs på Mina sidor.

Önskar ni full tillgång till Mina sidor med kontohantering, automatisk licenshantering och mycket mer? Det hittar ni i våra Cloudplace-tjänster.

 

Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar!

EPM Mina-sidor